Intervalles nuageux21°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Beleef de Vendée
  3. Ik zoek
  4. Verrassend Vendée
  5. Attractiepark Puy du Fou, een onvergetelijke reis door de tijd!

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Verrassend Vendée

Attractiepark Puy du Fou, een onvergetelijke reis door de tijd!

Attractiepark Puy du Fou® neemt je mee op een reis door de tijd. Dit internationaal beroemde attractiepark dompelt je onder in de meest verbazingwekkende avonturen. Met spectaculaire shows worden verschillende verhalen van de geschiedenis verteld, waar wij zelf deel van uitmaken. Daarnaast wordt tijdens de beroemde en weergaloze avondvoorstelling van anderhalf uur, de Cinéscénie®, het symbolische lot van de familie Maupillier uitgebeeld. Je reis naar het verleden wordt volledig wanneer je kiest voor een van de hotels van het park... bijzondere accommodaties voor verrassende overnachtingen in een van de mooiste vakantiebestemmingen voor het hele gezin.

Verrassende overnachtingen in attractiepark Puy du Fou 

Het laatste 4-sterren hotel Le Grand Siècle van attractiepark Puy du Fou nodigt je uit aan het koninklijke hof van de Zonnekoning (Le Roi soleil). Dit verbazingwekkende hotel is geïnspireerd op het meest intieme kasteel van Lodewijk XIV, die het kasteel van Versailles heeft laten bouwen. Hier zou hij de ambassadeurs aan zijn hof ontvangen. Een tweede kasteel, gebouwd in Marly, was voorbehouden aan zijn hechte vrienden en andere kennissen. Dit tijdens de Franse Revolutie verwoeste kasteel is nu herbouwd in Le Puy du Fou en is net zo schitterend als het origineel. Het gehele landgoed is verfraaid met Franse tuinen die dit hotel omtoveren tot een haven van rust.

Het Logis de Lescure, een comfortabel landhuis van de achttiende eeuw telt 4 verschillende suites, maar elk met een warme en gastvrije sfeer. Het Logis de Lescure biedt bijzondere accommodaties voor 4 tot 6 personen in een rustige en schilderachtige omgeving.

Ontdek het hotel La Citadelle! Loop onder het valhek door en reis terug naar de middeleeuwen! Breng de nacht door achter de walmuren onder de bescherming van de ridders van attractiepark Puy du Fou.

De Iles de Clovis, unieke paalwoningen met rieten daken aan het meer met alle moderne faciliteiten en voorzieningen, voeren je terug naar de Merovingische tijd.

Liefhebbers van geschiedenis en erfgoed ontdekken hier de pracht en praal van de Renaissance in het Camp du Drap d’Or en genieten hier van een koninklijk verblijf in een van de flamboyante verblijven van François I en Hendrik VIII.

Beleef in de Gallo-Romeinse villa een onvergetelijk verblijf in het hart van het oude Rome in dit hotel met zijn mediterrane tuin. Omdat het slechts op korte loopafstand ligt van de Gallo-Romeinse arena hoor je misschien zelfs de leeuwen brullen. Dit themahotel telt 100 gezinskamers voor 1 tot 4 gasten.

Hôtel du Puy du Fou Le Camp du Drap d'Or aux Epesses

Het Grand Parc van attractiepark Puy du Fou, oog in oog met de geschiedenis!

Attractiepark Puy du Fou werd verkozen tot het beste park ter wereld en biedt talrijke spectaculaire shows voor het hele gezin.

Wanneer je aankomt op attractiepark Puy du Fou vergeet je al snel de 21ste eeuw en begin je aan een prachtige reis naar het verleden! Ontdek in dit attractiepark van meer dan 55 hectare een prachtig natuurpark met bijna 20 grandioze shows overdag en ‘s avonds, 4 authentieke dorpen van vroeger met hun ambachtslieden, en meer dan 1.500 dieren in het hart van de natuur en 6 themahotels. Van show tot show en van avontuur tot avontuur maak je een ware reis door de tijd. Beleef de furie van de circusspelen, leef mee met de stuntridders op hun paarden, een ontroerende Cloak & Dagger-avontuur en bewonder het onvergetelijke luchtballet van de vogels... Elke eeuw heeft zijn eigen emotie!

Ontdek het Grand Parc van attractiepark Puy du Fou

Les Secrets de la Lance Puy du Fou
Cité médiévale Puy du FouCinescenie Puy du Fou

Cinéscénie, de grootste avondshow ter wereld

Met meer dan 13 miljoen toeschouwers sinds het begin is de Cinéscénie de grootste avondshow ter wereld en een van de mooiste vakantiebestemmingen aan de Franse westkust. Een ware mythe die je niet mag missen met meer dan 2550 acteurs op een terrein van 23 hectare voor een show van 1.30 uur.

Ontdek de avondshow van de Cinéscénie