Intervalles nuageux22°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Beleef de Vendée
  3. Ik zoek
  4. Met Familie
  5. Leuke buitenactiviteiten voor kinderen in thema- en avonturenparken

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Outdoor activity vendee
Family friendly

Leuke buitenactiviteiten voor kinderen in thema- en avonturenparken

De Vendée telt talrijke thema- en avonturenparken die een breed scala van leuke buitenactiviteiten voor kinderen en andere gezinsleden bieden. De Puy du Fou® is een buitengewoon themapark waar je je terug in de middeleeuwen waant. Ook in andere historische parken word je teruggevoerd in de tijd met middeleeuwse kastelen en vestingen waar kinderen zelfs ridders of prinsessen worden...

Als je spanning en sensatie zoekt, komen klein en groot volledig aan hun trekken in de water- of sportparken van de Vendée: O’Gliss Park, Atlantic Wakepark, O’Fun Park of Le Grand Défi... de lijst is eindeloos.

In de Vendée vind je talloze buitenactiviteiten voor de kinderen. Bekijk onze lijst van de beste plaatsen voor leuke buitenactiviteiten voor de kinderen in de streek. Deze plaatsen bieden speciale activiteiten voor kinderen en jongeren en zijn erkend door het label “Welkom, c’est beau ici”. Dit betekent dat op deze plaatsen Engels gesproken wordt. Dus maak je geen zorgen, er is altijd wel iemand te vinden die antwoord heeft op je vragen.

ZWEMPARADIJZEN IN DE VENDÉE VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

waterfun la tranche sur mer

Water Fun

Water Fun in La Tranche sur Mer biedt leuke buitenactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Te beginnen met getrokken zwembanden, paddle steppers en zelfs met een touw getrokken bananen... jazeker, bananen! Kortom, de ideale plek om niets serieus te nemen!

Atlantic Wakepark

Atlantic Wakepark in de nabijheid van Aiguillon sur mer telt leuke buitenactiviteiten voor het hele gezin, van klein tot groot. Een ongelooflijke skilift van 750 meter, een krijgsspel en verschillende luchtkussens. Spanning en sensatie verzekerd!

O’Gliss Park – waterglijbanen in overvloed! 

O’Gliss Park is een enorm waterpark van 6 ha in de Vendée. Het is verdeeld in 5 fantastische en ludieke zones met prachtige waterglijbanen en zwembanden om de rivieren af te dalen. Ook speciale attracties voor de kinderen ontbreken er niet, alles is aanwezig voor een geweldige vakantie met het gezin.

AVONTURENPARKEN IN DE VENDÉE, HOUD JE MEER VAN “SENSATIE” OF VAN SPORTACTIVITEITEN? 

Le Grand Défi: niet alleen boomklimmen… 

In avonturenpark Le Grand Défi kun je kiezen voor boomklimmen, paint ball, galactische lasers, disc-golf, oriëntatiecircuits, ponyrijden… te veel om op te noemen! De kinderattracties zijn een plezier voor alle leeftijden en ideaal voor een onvergetelijke vakantie met het gezin. Le Grand Défi is ideaal voor goot en klein.

O’Fun Park – boeiende en leuke buitenactiviteiten 

O’ Fun Park bestaat uit 5 verschillende zones voor het gezin of vrienden die spanning en sensatie zoeken. Met een ongekende watersprong, eindeloze boomklimavonturen en een paintball-terrein. Zonder de funzone en een Duel Arena te vergeten. Een veelvoud van leuke buitenactiviteiten niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen! Geschikt voor waaghalzen van alle leeftijden!

O'Fun Park Vendee
Le grand défi themes park outdoor activity vendeeExplora Parc St Jean de Monts

Explora Parc vraagt om verkend te worden! 

Explora Parc bestaat uit 8 boomklimparcoursen met een breed scala van moeilijkheidsgraden. En waarom zou je niet eens je grenzen verleggen en het ‘s avonds uitproberen? In het schitterende bos van Saint Jean de Monts.

La Bélière Loisirs – geweldig voor peuters en kleuters 

In Talmont Saint Hilaire biedt het amusementspark La Bélière Loisirs een breed scala van activiteiten: minigolf, kabelbanen, grote trampolines, trapkarts… de kinderen zijn er gek op! Voor de kleintjes is er een speciale zone voor kinderen tot 6 jaar zodat het gehele gezin aan zijn trekken komt!

ANDERE LEUKE BUITENACTIVITEITEN VOOR EEN HEERLIJKE VAKANTIE MET HET GEZIN 

Château de Saint Mesmin – kinderen in middeleeuwse kostuums 

Dit middeleeuwse kasteel van circa 1370 is één van de meest boeiende plekken om te bezichtigen in de Vendée. Tijdens je bezoek kunnen de kinderen zich verkleden en een reis door de eeuwen heen maken in het middeleeuwse kasteel van Saint Mesmin. Ze ontdekken er het leven uit de riddertijd en van de prinsessen.Voor de kinderen leuke buitenactiviteiten die lang in het geheugen gegrift zullen blijven staan.

Château des Aventuriers – leuke buitenactiviteiten voor kinderen

Het Château des Aventuriers in de Vendée is een ludieke en leerzame plek om te bezichtigen met leuke buitenactiviteiten en avonturen voor alle leeftijden: van onderzoek met een moderne tablet tot het oplossen van raadsels. Je kunt ook het bos verkennen, het kasteel bezoeken of gewoon lekker spelen op een springkussen... keuze in overvloed!

Chateau des Aventuriers Avrillé

FRANSE DIERENTUINEN EN KINDERATTRACTIES MET DIEREN 

Natur’zoo – de kindvriendelijke plek bij uitstek 

In de Franse dierentuin Natur’zoo leven 300 dieren in het hart van het bos van Mervent op 6 minuten van Fontenay le Comte. Hier waan je je in verre landen en bewonder je het leven van leeuwen, lemuren, beren of giraffen!

De Franse dierentuin van Les Sables d’Olonne – een combinatie van leuke buitenactiviteiten en zorg voor de biodiversiteit 

In de Franse dierentuin van Les Sables d’Olonne leven meer dan 500 zeldzame en exotische dieren in een weelderige en natuurlijke omgeving. De dierentuin is gericht op onderzoek naar en de bescherming van de biodiversiteit. Van berberleeuwen, giraffen, amoerluipaarden, apen, rode panda’s tot reuzenmiereneters... een boeiende en leuke buitenactiviteit. Een must voor liefhebbers van fauna en flora in een rijke biodiversiteit!

Les Salines – spelen en boeiende ontdekkingen over zout voor kinderen 

In dit themapark kom je alles te weten over de geschiedenis van het zout aan de hand van diverse leuke buitenactiviteiten. Les Salines is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt tal van geheimen en spelen. Ontdek de observatiepunten, hutten en geheimen van de zoutwerkers... of maak een boottocht naar het hart van de zilte moerassen om deze opmerkelijke atmosfeer te proeven.

Château de Talmont – historische attracties voor jongeren 

De ongelooflijke vesting van de elfde eeuw van Richard Leeuwenhart voert je terug naar de tijd van de middeleeuwen. Met leuke buitenactiviteiten voor kinderen, historische shows, voorstellingen en avondevenementen, het middeleeuwse kasteel van Talmont blijft verbazen. Volop boeiende belevenissen op het kasteel!