Intervalles nuageux22°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Beleef de Vendée
  3. Ik zoek
  4. Met Familie
  5. Op vakantie met de kinderen: strandclubs, spelen en leuke buitenactiviteiten...

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Met familie

Op vakantie met de kinderen: strandclubs, spelen en leuke buitenactiviteiten...

Als je op vakantie met de kinderen gaat, bieden de activiteiten van de strandclubs volop gelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken terwijl de ouders een frisse duik in zee kunnen nemen. De kinderen maken niet alleen nieuwe vriendjes, maar hebben ook veel plezier!

STRANDCLUB NOIRMOUTIER EN L’ÎLE 

- Plage des Sableaux: Club Mickey biedt de kinderen amusement, schattenjacht en sportieve activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Zwemlessen in het verwarmde zwembad.

STRANDCLUB SAINT JEAN DE MONTS 

- Plage des Baigneuses: De Lucky Plage Club verwelkomt kinderen vanaf 3 jaar voor activiteiten, wedstrijden, schattenjacht en sportieve activiteiten aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen. Zwembaden om te suppen met diverse spelen (2 tot 5 jaar), zwemlessen en aquagym in het verwarmde zwembad.

STRANDCLUB SAINT GILLES CROIX DE VIE 

- Plage de Boisvinet: De strandclub Les Corsaires biedt de kinderen activiteiten, wedstrijden, Olympiads en diverse koersen aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen.

- Grande Plage: Club Mickey Les Belugas biedt de kinderen amusement, wedstrijden en aangepaste speelattributen. Gelegen aan het strand onder de kust bij het strand Grande Plage.

STRANDCLUB SAINT HILAIRE DE RIEZ 

- Grande plage van Sion sur l’Océan: De Club Les Berniques biedt activiteiten, trampolines, luchtkussens. Er is een zone voorbehouden aan kinderen van 3 tot 5 jaar en een andere zone voor kinderen van 5 tot 12 jaar met sportactiviteiten en wedstrijden.

STRANDCLUB LES SABLES D’OLONNE 

- Grande Plage: De Club Mickey des As verwelkomt kinderen van 2 tot 14 jaar voor sportactiviteiten in de morgen en ander amusement, spelen en wedstrijden in de middag. Er zijn ook trampolines en luchtkussens. Gelegen tussen de rue Jeanne d'Arc en de rue Jean Yole.

- Grande Plage: Het "Point Animation Plage" biedt sport en recreatie, evenals amusement. Er worden publiciteitscampagnes gehouden, sporttoernooien en evenementen georganiseerd (concerten, modeshows, bioscoop in de open lucht...). De uitrusting is gratis beschikbaar voor vakantiegangers en het is toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar voor diverse sporten of gewoon om plezier te beleven (strandvolleybal, tafelvoetbal en nog veel meer). Alle activiteiten zijn gratis. Gelegen bij het plein Place Navarin.

- Grande Plage: De Club Les Aiglons biedt activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen (trampolines, schommels, pingpong en nog veel meer zoals wedstrijden en spelen. Er zijn ook manuele activiteiten mogelijk zoals het schilderen van strandkeien of schminken... Er zijn ook zwemlessen mogelijk in het verwarmde zwembad). Gelegen onderaan de rue Jeanne d’Arc.

- Grande Plage: De Club Mickey Les Pingouins verwelkomt kinderen van 3 tot 14 jaar en biedt tal van verschillende activiteiten: amusement, spelen, wedstrijden en trampolines. Gelegen op het strand nabij de klok aan de kust.

- Plage des Présidents: De Club Les Mouettes biedt kinderen amusement, trampolines, elastiekspelen en luchtkussens. Het ligt aan het einde van de kust richting het strand La Plage de Tanchet, vlakbij de kinderrotonde.

- Plage de Tanchet: Bij de Club de Tanchet zijn de kinderen welkom om te sporten en talrijke ludieke activiteiten te beleven. Er worden wedstrijden gehouden en er zijn trampolines en aangepaste luchtkussens.

STRANDCLUB LA TRANCHE SUR MER 

- Plage centrale (hoofdstrand): De Mickey Portique Club biedt kinderen amusement, wedstrijden, trampolines en aangepaste luchtkussen, evenals zwemlessen in een verwarmd zwembad.