Intervalles nuageux avec pluies faibles20°
NL
menu burger

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou

Stap op het vliegtuig naar de Vendée

Met de KLM kun je vanuit Schiphol direct vliegen naar Nantes. Vervolgens kun je een auto huren op het vliegveld van Nantes Alle bestemmingen in de Vendée zijn vervolgens binnen zo’n anderhalf uur rijden te bereiken. Je kunt ook gebruikmaken van de diverse pendelbussen.

De badplaatsen van de Vendée evenals de overige bestemmingen liggen niet ver van het vliegveld van Nantes, vliegen naar Frankrijk is dus zeker een te overwegen optie.

Het vliegveld van Nantes Atlantique biedt tevens talloze binnenlandse vluchten naar bijvoorbeeld Touch, Brest, Bordeaux, Parijs.

De internationale bestemmingen omvatten het VK, Ierland, Amsterdam; Beltonen, Berlijn en Brussel.

Naargelang je bestemming en de verkeersdrukte is het vanaf het vliegveld van Nantes Atlantique nog zo'n 1:30 uur rijden naar de Vendée.

Tijdens het zomerseizoen worden er vaak extra vluchten aangeboden.  Bekijk de volgende links voor meer informatie in het Engels over het vliegveld van Nantes, de vliegtijden, de kosten en beschikbaarheden. 

Nantes Atlantique vliegveld

Auto huren bij het vliegveld van Nantes  of pendelbussen om je reis voort te zetten

Op het vliegveld van Nantes Atlantique heb je de keuze uit meerdere autoverhuurbedrijven. Als je in het hoogseizoen aankomt, raden we je het aan van te voren te boeken.

Avis / Budget - Europcar Atlantique - Hertz - Enterprise - Sixt

Direct tegenover de parkeerplaats P3 Nord ligt er een benzinestation bij de rotonde. Het ligt naast de parkeerplaats P5 die gebruikt wordt voor huurauto’s. Je kunt hier tanken alvorens je auto weer in te leveren. De pompen zijn automatisch en bieden loodvrije benzine en diesel. Je kunt hier uitsluitend met je pinpas betalen.

Het vliegveld van Nantes biedt tevens een dagelijkse pendeldienst.Er rijdt dagelijks een pendelbus tussen het centrum van Nantes, het treinstation en de luchthaven. De bushalte voor de pendelbus bevindt zich voor de Hall 2. De bussen vertrekken om de 20 minuten, van maandag t/m vrijdag en om de 30 minuten op zon- en feestdagen. Kijk voor meer informatie op de website van de luchthaven.