Intervalles nuageux avec pluies faibles20°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Beleef de Vendée
  3. Ik zoek
  4. Met Familie
  5. Strandbewaking voor optimale veiligheid heeft prioriteit in de Vendée
  6. Waar kun je veilig zwemmen met het gezin - de streek van Saint Jean de Monts

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Family friendly

Waar kun je veilig zwemmen met het gezin - de streek van Saint Jean de Monts

Als je zoekt naar de mooiste zandstranden maar ook een wilde kustlijn, kom je op de stranden van Franse badplaats Saint Jean de Monts volledig aan je trekken. Tussen deze veilige en eenvoudig toegankelijke stranden met strandbewaking vind je ongetwijfeld de plek die het beste bij je past!

Plage de Saint Jean de Monts
Plage de Saint Jean de MontsChar a voile Notre Dame de Monts

De Franse badplaats Notre Dame de Monts biedt wilde maar veilige stranden voor de kinderen 

- Plage Le Bois Soret: dit schitterende Franse strand ligt tussen een groot duinmassief en het bos en is één van de wildste stranden van de Vendée. Het vredig aflopende strand is ideaal voor zomeractiviteiten met de kinderen en de nabijgelegen parkeerplaatsen liggen in een bebost gebied beschermd tegen de zon.

Saint Jean de Monts, een ontspannen maar sportieve Franse badplaats 

- Plage de la Base Nautique: dit strand wordt bewaakt door strandwachters en biedt zowel ontspannen als sportieve activiteiten dankzij de boten, strandzeilers en kitesurfers. Dit prachtige Franse strand is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit en de parkeerplaats is vlakbij.

- Plage de l’estacade: dit kustgedeelte met strandbewaking ligt vlakbij de levendige stadsdelen van Saint Jean de Monts. Door de duinen geeft het een wilde en ongerepte indruk. De kust is voorzien van picknicktafels en ligstoelen om te genieten van de zon. Langs de kust kan men gratis parkeren.

- Plage de la Baigneuse: dit kustgedeelte met strandbewaking ligt in de nabijheid van het stadscentrum en strekt zich uit van de “Avenue de la Mer” tot aan de Esplanade de la Mer. Er zijn veel activiteiten mogelijk en men kan gratis parkeren langs de Esplanade. Het is tevens toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

- Plage des Oiseaux: dit is het meest centraal gelegen gedeelte van de badplaats met strandbewaking, dat zich uitstrekt vanaf het Congresgebouw tot aan het watersportcentrum Océabul. Het brede strand bestaat uit fijn wit zand. Een schitterend Frans zandstrand dat toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit. Langs de kust kan men gratis parkeren.