Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Accommodatie & verblijf
  3. Bezoekersinformatie

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou

Bezoekersinformatie

De handige en nuttige reistips van ‘Wijs op reis naar Frankrijk’ zijn onmisbaar om je komst naar de Vendée voor te bereiden. Het biedt een overzicht van de belangrijke punten die je niet over het hoofd mag zien zoals de benodigde documenten en nuttige adressen in geval van nood of tips voor optimaal vakantieplezier...  Werp, voordat je je koffers pakt een blik op deze rubriek!

Bij het voorbereiden van je reis naar Frankrijk raden we je aan de tips en adviezen van ‘Wijs op reis naar Frankrijk’ te bekijken. Dankzij deze inlichtingen kun je met een gerust hart vertrekken. Naargelang je vakantiedata vind je bijvoorbeeld informatie over het weer, het aantal zonuren per jaar, de verschillen tussen de seizoenen, handige cultuurweetjes, schoolvakanties in Frankrijk, openingstijden, plaatselijke artsen en ziekenhuizen....

BELANGRIJKE MEDISCHE INFORMATIE VOOR OP REIS 

Voor je verblijf in Frankrijk is het belangrijk het een en ander over de gezondheidszorg te weten.  Hieronder leggen we je uit hoe je een arts kunt bellen, een ziekenhuis of apotheek kunt vinden....

LEES MEER OVER DIT ONDERWERP

DE VENDEE HEEFT IN ELK SEIZOEN EEN PERFECT KLIMAAT 

De Vendée is een ideale bestemming voor een kort verblijf, een tussenstop op doorreis of een gezinsvakantie. Dankzij het microklimaat telt het vrijwel 2.500 zonuren per jaar. Zelfs buiten het hoogseizoen is het weer vaak aangenaam.

LEES MEER OVER DIT ONDERWERP

NUTTIGE TIPS EN CULTUURWEETJES

Een paar handige tips een cultuurweetjes die je verblijf in Frankrijk vereenvoudigen. Het leeftempo kan totaal verschillen van wat we gewend zijn. Openingstijden van winkels in Frankrijk, gewoontes in restaurants of telefoneren... Met deze tips kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

LEES MEER OVER DIT ONDERWERP