Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Accommodatie & verblijf
  3. Puy du Fou ®
  4. Ontdek het attractiepark Puy du Fou voor een boeiende reis naar het verleden

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou

Ontdek het attractiepark Puy du Fou voor een boeiende reis naar het verleden

 

PUY DU FOU 2024

De Puy du Fou werd meerdere keren uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld en was de Trip Advisor Travellers’ Choice van 2022. Dit uitzonderlijke historische themapark in Frankrijk biedt je een adembenemende reis naar het verleden. Beleef dankzij spectaculaire shows een verhitte strijd met Vikingen en hun brandende schepen, een adembenemende race van Romeinse strijdwagens, een duizelingwekkende vogelshow, een intrigerend capes en zwaarden drama om maar enkele voorbeelden te noemen... Vier dorpen van vroeger laten je kennismaken met ambachten en winkels uit vervlogen tijden. Overige meeslepende shows voeren je mee naar zee en laten je afdalen in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Om na te genieten van deze unieke belevenis kun je neerstrijken in één van de 5 hotels met themakamers van het attractiepark Puy du Fou die elk op een ander tijdperk zijn geïnspireerd.

visuel officiel puy du fou 2023

In 2024 is het attractiepark Puy du Fou geopend van 30 maart t/m 3 november!

Duik in de wereld van Puy du Fou voor een reis door de geschiedenis!

Hier vind je alle nodige informatie om je bezoek aan het attractiepark Puy du Fou voor te bereiden. Zowel voor een gezellig familieweekend of een langer verblijf: informatie over de tickets, de faciliteiten van de verschillende Puy du Fou hotels en de tarieven van het historische attractiepark Puy du Fou.

Laat je meevoeren naar de fascinerende wereld van de Puy du Fou, gelegen in het hart van een beschermd natuurgebied niet ver van het plaatsje Les Herbiers. Voor een optimale Puy du Fou beleving, kun je overnachten in één van de Puy du Fou hotels of de nabijgelegen accommodaties.

les noces de feu puy du fou

De shows en avondvoorstellingen van het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk

Laat bij aankomst in het Puy du Fou themapark de 21ste eeuw achter je en maak je op voor een fantastische reis naar het verleden.

hotel puy du fou, sejour puy du fou

Overnachten in de Puy du Fou

Boek nu uw vakantie inclusief Puy du Fou ticket en Puy du Fou hotel of accommodatie rondom Puy du Fou.

réservation Puy du Fou

Online Puy du Fou tickets bestellen

Raadpleeg de prijzen en reserveer uw parkticket Puy du Fou 2023 online. Toegang tot Puy du Fou vanaf € 24 per persoon.

Openingskalender Puy du Fou 2024

In 2024 is het attractiepark Puy du Fou geopend van 30 maart t/m 3 november!

De Cinéscénie van de Puy du Fou wordt opgevoerd op zaterdag 1 en 8 juni en elke vrijdag en zaterdag vanaf 14 juni tot 14 september 2024, behalve de vrijdagen 26 juli en 13 september. De data van de Cinéscénie komen overeen met de in blauw omkaderde data in de openingskalender.

De nachtshow "Les Noces de Feu" is inbegrepen in je ticket voor de periode "Puy du Fou en Noces de Feu".

OPENINGSKALENDER 2024

Puy du Fou opening calendar 2024

* Speciale aanbieding: 20% korting op alle Puy du Fou kaartjes. Aanbod geldig voor alle reserveringen voor een bezoek tijdens de « Offre spéciale » period, tot 72 uur voor de datum van het bezoek. Voor tickets van 2 of 3 dagen geldt de aanbieding alleen als de 1e dag van het bezoek in de periode van de "Offre spéciale" valt.

Ontdek de trailer van het Puy du Fou seizoen 2023

Sommige werelden en tijdperken leken voor altijd verloren. Het eeuwenoude woud van de Puy du Fou was echter een prachtig toevluchtsoord voor tal van historische figuren en evenementen. Kom naar dit themapark in Frankrijk om het geheim van deze plaats te ontrafelen waar de tijd stil is blijven en staan en geniet van een onvergetelijk en adembenemend avontuur. Duizelingwekkende shows voor het hele gezin!

Het attractiepark Puy du Fou voert je mee op een spectaculaire reis naar het verleden.

 

Praktische informatie/FAQ

Zie de kaart van het park

Puy du Fou 2024 Speciale aanbieding