Intervalles nuageux21°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Accommodatie & verblijf
  3. Puy du Fou ®
  4. Overnachten in de Puy du Fou

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Séjours

Overnachten in de Puy du Fou

Geniet van een leuk weekendje weg of een all inclusive verblijf in Frankrijk in één van de hotels met themakamers van het attractiepark Puy du Fou of kies voor een vakantiedeal in overige accommodaties in de buurt van de Puy du Fou in Frankrijk. Onze reisadviseurs helpen je bij het boeken en verstrekken uitstekend advies. Cadeautips: schenk een Puy du Fou cadeaubon die het hele seizoen 2024 geldig is. Bel naar +33(0)2 51 62 76 82.

Data Cinéscénie 2024: zaterdag 1 en 8 juni en elke vrijdag en zaterdag vanaf 14 juni tot 14 september 2024, behalve de vrijdagen 26 juli en 13 september.

In 2024 blijft het middeleeuwse park Le Puy du Fou open tot 3 november! Tijd genoeg dus om je verblijf + je Puy du Fou tickets te boeken.

Boek uw verblijf

Accommodatie + Puy du Fou tickets

Bekijk de kalender

Boek je liever per e-mail of telefoon?

Onze experts staan voor je klaar

Overnachen in de hotels met themakamers van de Puy du Fou in Frankrijk

Blijf, om na te genieten van je fantastische Puy du Fou ervaringen, in één van de Cité Nocturne hotels met themakamers en directe toegang tot het park. De themahotels van de Puy du Fou bieden 5 verschillende sferen: het Romeinse tijdperk, het Merovingen tijdperk, de middeleeuwen en de renaissance en sinds 2021 kun je je ook eregast van de Zonnekoning Lodewijk XIV voelen in het ‘Le Grand Siècle’ hotel. De hotels van de Puy du Fou, La Villa Gallo-Romaine, Le Camp du Drap d’Or, Les Iles de Clovis en La Citadelle tellen elk 100 kamers.  Het meest recente hotel, Le Grand Siècle heeft 96 kamers.

Het is niet mogelijk 2 achtereenvolgende ‘Cinéscénie nachten’ verblijven te boeken in de hotels van de Puy du Fou  Frankrijk- je kunt boeken van donderdag tot zaterdag of van zaterdag tot maandag. De vermelde prijzen komen overeen met de Puy du Fou tarieven voor 2023.

Le Grand Siècle Hotel staat garant voor een extravagante ‘Koninklijke’ ervaring

Nodig jezelf uit aan het hof van de Zonnekoning  Lodewijk XIV en geniet van een kort verblijf of een leuk weekendje weg in het imposante kasteel getooid in de gouden tinten van de Grand Siècle. Het hotel telt 96 kamers die elk plaats bieden aan maximaal 4 personen.

Bewonder de renaissance architectuur  van het Camp du Drap d’Or hotel

Ontdek de pracht van de renaissance door te overnachten in één van de kleurrijke, flamboyante logies van Frans I en Hendrik VIII van Engeland. Een koninklijk en leuk gezinsuitje. Het hotel telt 100 kamers die elk plaats bieden aan maximaal 5 personen.

In La Villa Gallo-Romaine Hotel  wacht je een spannend avontuur

De Villa Gallo Romaine is omgeven door een prachtige Mediterraanse tuin om je in het hart van het oude Rome te wanen. Beleef een onvergetelijk verblijf in dit op het Romeinse tijdperk geïnspireerde hotel. Wie weet hoor je de leeuwen uit de dichtbij gelegen Romeinse arena brullen. Het hotel telt 100 kamers die elk plaats bieden aan maximaal 4 personen.

Het Iles De Clovis Hotel voert je mee naar het Merovingen tijdperk

Dit unieke palendorp voert je mee terug naar het Merovingen tijdperk. De huisjes met rieten daken bieden al het nodige comfort voor een geslaagde en avontuurlijke gezinsvakantie.  Het hotel biedt 100 kamers die elk plaats bieden aan maximum 5 personen.

In het La Citadelle Hotel waken de ridders over je nachtrust!

Loop onder het valhek door en waan je in de middeleeuwen! Slaap achter de indrukwekkende ringmuren waar de ridders van het middeleeuwse park van de Puy du Fou in Frankrijk over je nachtrust waken. Het hotel biedt 100 kamers die elk plaats bieden aan maximum 5 personen.

Accommodaties rond de Puy du Fou

Wij bieden tevens vakantiedeals met Puy du Fou tickets  en accommodatie in de buurt van ons themapark in Frankrijk dat tot de beste attractieparken in Europa behoort.

View more
hotel puy du fou

Ontdek onze partner-accommodaties binnen een straal van 2 tot 60 km rond het attractiepark Puy du Fou voor een leuk weekendje weg. Kies uit hotels, bed and breakfasts, campings, sfeervolle vakantiehuisjes en zelfs kastelen...

Boek uw verblijf

Accommodatie + Puy du Fou tickets

Boek uw tickets

Puy du Fou