Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Ik zoek
Ik zoek

Milieuvriendelijk

De Vendée is een slow toerisme bestemming bij uitstek voor een ecologische vakantie en biedt je tal van slow travel ervaringen. Van woonwagens met paard, talloze fietspaden tot het varen in het regionaal natuurpark marais poitevinwandelen in Frankrijk over een GR8 route of het slapen in een op ecotoerisme gerichte accommodatie; geniet in je eigen relaxte tempo van een natuurvakantie in Frankrijk.

Notre Dame de Monts

Ecotoerisme  en slow travel ervaringen – minder vaart en ga relaxt op vakantie! 

Op zoek naar iets anders en zin in nieuwe ervaringen? Kies één van de talloze slow toerisme ervaringen tijdens een verkwikkende groene vakantie in de Vendée.

Ontdek de beste slow toerisme ervaringen tijdens een vakantie aan zee of een natuurvakantie in Frankrijk.

Ontdek de Top slow travel ervaringen

Het GR8, het mooiste wandelpad langs de Atlantische kust van Frankrijk

Het nationale langeaftandswandelpad GR8 biedt een 221 km lange tocht voor wandelliefhebbers. Geniet, tijdens je wandelvakantie in Frankrijk van de meest prachtige uitzichten op de mooiste stranden van West-Frankrijk

Lees verder

Marais poitevin

Accommodaties met het ‘La Clef Verte’ Green key ecolabel voor ecotoerisme in de Vendée. 

De bij het Green key ecolabel aangesloten bedrijven zetten zich in voor natuur en milieu educatie, duurzaamheid en eco-bewustzijn. Talloze hotels, vakantiehuisjes, campings en restaurants in de Vendée kregen ecolabels toegekend en richten zich op het ecotoerisme voor onbezorgde ecologische vakanties.   

Lees verder