Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Accommodatie & verblijf
  3. Puy du Fou ®
  4. De shows en avondvoorstellingen van het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Spectacles

De shows en avondvoorstellingen van het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk

Laat bij aankomst in het Puy du Fou themapark in Frankrijk de 21ste eeuw achter je en maak je op voor een fantastische reis naar het verleden. Ontdek een prachtig natuurpark van meer dan 50 hectare waar vrijwel 20 spectaculaire shows en avondvoorstellingen opgevoerd worden. Het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk is in Nederland met name bekend om de samenwerking met de Efteling voor de Raveleijn show.

Daarnaast kun je in dit themapark in Frankrijk 4 authentieke dorpen uit lang vervlogen tijden bezoeken met oude ambachten, winkeltjes en meer dan 1.500 dieren.

Als je wilt nagenieten van je Puy du Fou ervaringen, heb je in de Puy du Fou keuze uit 6 hotels met themakamers. Geniet volop van je verblijf door één van de hotels van het attractiepark Puy du Fou of een nabijgelegen accommodatie van één van onze partners te boeken.

In 2024 is het Puy du Fou themapark in Frankrijk geopend van 30 maart t/m 3 november! 

De Cinéscénie van de Puy du Fou wordt opgevoerd op zaterdag 1 en 8 juni en elke vrijdag en zaterdag vanaf 14 juni tot 14 september 2024, behalve de vrijdagen 26 juli en 13 september. De data van de Cinéscénie komen overeen met de in blauw omkaderde data in de openingskalender.

De nachtshow "Les Noces de Feu" is inbegrepen in je ticket voor de periode "Puy du Fou en Noces de Feu".

* Speciale aanbieding: 20% korting op alle Puy du Fou kaartjes. Aanbod geldig voor alle reserveringen voor een bezoek tijdens de « Offre spéciale » period, tot 72 uur voor de datum van het bezoek. Voor tickets van 2 of 3 dagen geldt de aanbieding alleen als de 1e dag van het bezoek in de periode van de "Offre spéciale" valt.

Boek uw verblijf

Accommodatie + Puy du Fou tickets

Boek uw tickets

Puy du Fou

Bekijk de openingskalender voor 2024

spectacle puy du fou vikings

De grandioze voorstellingen van het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk voeren je terug naar lang vervlogen tijden

Herbeleef de spannende races met Romeinse strijdwagens, bewonder de paardrijkunsten van de middeleeuwse ridders,  huiver tijdens een spannend mantel en dolk duel en laat je betoveren door een zowel duizelingwekkende als sierlijke vogelshow... Elke eeuw biedt je een moment vol emoties. Alle dagshows zijn inbegrepen bij je Puy du Fou ticket.

De andere voorstellingen van dit themapark in Frankrijk - vrolijke verhalen en grappige avonturen

De Puy du Fou biedt tal van overige prachtige shows:

De "Monde imaginaire de La Fontaine"

Om zijn 400e verjaardag te vieren, besloot Jean de La Fontaine zijn Fantastische tuin in de Puy du Fou op te luisteren. De beroemde Franse dichter komt terug naar zijn fantastische tuin om zijn befaamde fabels te vertellen, omringd door zijn bekende fabeldieren. De ‘Fabelachtige wereld van La Fontaine’, een fantastische boomrijke tuin van meer dan 7.500 m² vol verrassingen en gedichten, is verrijkt met nieuwe fabels

Les Chevaliers de la Table Ronde: duik in het attractiepark Puy du Fou in de betoverende wereld van de legende van Koning Arthur

Onderaan de vestingmuur van de Cité Médiévale stelt Merlijn de moed van Koning Arthur op de proef. Nadat hij de betovering van het Excalibur zwaard heeft verbroken, ontdekt Koning Arthur de wonderen van het betoverde meer en de Dame du Lac!

Zonder Les Grandes Eaux, Les Automates Musiciens, Le Grand Carillon, Le Ballet des Sapeurs... te vergeten. Om alle shows te kunnen bekijken, raden we je aan je bezoek aan het Puy du Fou themapark in Frankrijk over 2 dagen te verspreiden!

Het park is één van de leukste gezinsuitjes en er zijn uiteraard talloze spelzones voor kinderen: les jets sauteurs (verspringende waterstralen), le repaire des enfants en le labyrinthe des animaux (het dierendoolhof).

Als je door het parc loopt, kan je tevens de dorpen van vroeger en een eeuwenoud bos in het hart van het attractiepark Puy du Fou ontdekken. Le Bourg Bérard, Font-Rognou, Chasseloup, Saint-Philbert-le-Vieil, le Val de la Marienne...

Lees verder
 puys du fou cinéscénie

De avondvoorstellingen van het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk: adembenemende ervaringen

De link tussen het Puy du Fou attractiepark in Frankrijk en de Efteling

Het attractiepark Puy du Fou verlegt telkens zijn creatieve grenzen met name door samenwerkingen buiten de grenzen. In Nederland bood het themapark uit Frankrijk zijn unieke expertise aan het beroemde Efteling-park aan om de Raveleijn show in een nieuw jasje te steken. Dankzij een Frans-Nederlands team van artiesten, stuntmensen, ruiters en Puy du Fou valkeniers kun je sinds 2013 ook van Puy du Fou kunsten binnen de landsgrenzen genieten. De Raveleijn show is slechts een voorproefje op alle spectaculaire shows en avondvoorstellingen van het themapark in Frankrijk.

Onze tips voor onvergetelijke Puy du Fou ervaringen

De meeste restaurants zijn geopend tijdens de dagen van de nachtshows (Les Noces de Feu en Cinéscénie), reserveren sterk aanbevolen. Het is mogelijk het park tussentijds te verlaten.

Huisdieren niet toegestaan. Er zijn kennels beschikbaar op korte afstand van het attractiepark Puy du Fou (vooraf reserveren aangeboden).

Picknicken in het park is uitsluitend toegestaan op de hiertoe voorzien ruimtes.

Lees meer praktische informatie door hier te klikken.

Lees verder

Boek uw verblijf

Accommodatie + Puy du Fou tickets

Boek uw tickets

Puy du Fou

Bekijk de openingskalender voor 2024