Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger
 1. Home
 2. Wie zijn wij?

Boek nu

 • Accommodatie
 • Puy du fou

Wie zijn wij?

En Vendée, een team van specialisten van de Vendée als vakantiebestemming tot uw dienst!

Onze passie

Om elke hoek van onze schitterende streek met u te delen. In elk seizoen wordt u een “Grandiose en Intieme” Vendée geboden met spectaculaire landschappen en prachtige ervaringen in verscholen oorden.
 

Onze missie

Om de vakmensen van de toeristische sector van de Vendée te ondersteunen, om met u te communiceren over de Vendée in Frankrijk en het buitenland en vakanties aan te bieden aan individuele vakantiegangers, groepen en zakelijke klanten.
 

Onze waarden

Betrokkenheid, dienstverlening, passie, nabijheid en eenvoud. De teamleden van En Vendée hebben veelzijdige vaardigheden en kenmerken zich door een geest van partnerschap ten dienste van de vakmensen van de toeristische sector, een nauwe band met onze klanten en partners, onuitputtelijke kennis van de streek en een gedeelde passie voor de Vendée als vakantiebestemming.

Balade en voiture dans le domaine Mourat

Toeristische promotie en communicatie

En Vendée is belast met de communicatie over en promotie van de Vendée als vakantiebestemming in Frankrijk en het buitenland.

Nationale communicatiecampagne, website in-de-vendee.com, sociale netwerken, persrelaties, evenementen, vakbeurzen, foto- en videoreportages, communicatiemedia (uitgaven, posters, iconografie, enz.)... zijn de acties die elk jaar ondernomen worden in overeenstemming met de strategie van het departementale toeristische plan.

courir en Vendée

Het reisbureau van En Vendée

Als reisbureau dat vakanties ontwerpt en verkoopt biedt En Vendée vakanties op maat voor gezinnen, stellen, groepen, clubs, verenigingen of bedrijven.

Gebruik het advies en de expertise van uw speciale contactpersoon, vertrouw ons de organisatie van uw verblijf of uw evenement in de Vendée toe en beleef onvergetelijke ervaringen.

Speciale tarieven, kwaliteitsservice en originele ideeën, wie beter dan onze vakantie-adviseurs in de Vendée kunnen u een exclusief verblijf à la carte bieden?

Service voor individuele vakantiegangers

Service voor groepen

Seminars en evenementen

Pôle tourisme

33 rue de l'Atlantique
85000 LA ROCHE SUR YON

Openingstijden

 • Monday
  9am - 12.30pm / 1.30pm - 6pm
 • From Tuesday to Thursday
  9am - 12.30pm / 2pm - 6pm
 • Friday
  9am - 12.30pm / 2pm - 5.30pm

 

"En Vendée" is een merk van Vendée Expansion-SEM, Société anonyme d'économie mixte locale met een kapitaal van € 3.037.045, waarvan het Conseil Départemental van de Vendée de referentie-aandeelhouder is.

Via de activiteiten van de toeristische afdeling zet Vendée Expansion zich op dagelijkse basis in voor de promotie van de Vendée als vakantiebestemming in Frankrijk en het buitenland en om vakmensen van de toeristische sector te ondersteunen in de marketing van het toeristische aanbod van de Vendée.

Vendée expansion

Hoofdkantoor
33 rue de l’Atlantique
CS 80206
85005 LA ROCHE SUR YON CEDEX

FRANCE