Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Beleef de Vendée
  3. Ik zoek
  4. Verrassend Vendée

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Ik zoek
Ik zoek

Verrassend Vendée

Op zoek naar mooie vakantiebestemmingen en bijzondere overnachtingen in de Vendée? Bekijk dan de top 10 van onze bijzondere accommodaties! Alles is mogelijk, van een bijzondere oversteek over de Passage du Gois, een toertocht met lunch in de Orient Express, zoeken naar pootafdrukken van dinosauriërs tot vreemde dieren in het hart van La Roche sur Yon… keuze aan bijzondere vakantiebestemmingen en mooie vakantiehuisjes in overvloed in de Vendée.

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming of verrassende ervaring in de Vendée? Iets onverwachts of een vakantie anders dan anders? Wat dacht je van een lunch in de orient express, zoeken naar pootafdrukken van dinosauriërs, een reis door de tijd op Puy du Fou®, een tocht in een heteluchtballon, overnachten in een boomhut of een tocht met een hondenslee naar het strand… originele en bijzondere vakantiebestemmingen in de Vendée voor boeiende uitstapjes met het gezin.

Ontdek de top 10 van de mooiste vakantiebestemmingen

BIJZONDERE ACCOMMODATIES EN VAKANTIEHUISJES IN FRANKRIJK VIND JE IN DE VENDEE 

Voor de mooiste vakantiebestemming en de meest bijzondere accommodaties is de Vendée de streek bij uitstek voor een vakantie anders dan anders. Overnachten in een boomhut in weelderige bossen, themaverblijven en -cottages, oude molens of zelfs een luxe glamping vakantie, het kan allemaal in de Vendée. Bekijk daarom onze keuze van de meest bijzondere accommodaties voor verrassende overnachtingen en bijzondere vakantiebestemmingen in de Vendée!

Ontdek onze bijzondere vakantiehuisjes

ATTRACTIEPARK PUY DU FOU, EEN MOOIE VAKANTIEBESTEMMING VOOR EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE TIJD! 

In het attractiepark Puy du Fou word je meegevoerd op een fantastische reis door de tijd. Dit internationaal beroemde attractiepark dompelt je onder in de meest verbazingwekkende avonturen. Met spectaculaire shows worden verschillende verhalen van de geschiedenis verteld, waar wij zelf deel van uitmaken.

Een ware reis door de tijd!