Intervalles nuageux22°
NL
menu burger

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou
Ik zoek
Ik zoek

Met familie

Op zoek naar een prachtige gezinsvakantie in Frankrijk? Naast een veelvoud van vakantie accommodaties biedt de Vendée tal van vakantie activiteiten voor zowel kinderen als jongeren. Er zijn avonturenparken in de groene bossen, zowel als waterparken waar je heerlijk kunt afkoelen tijdens de warme zomerdagen. De prachtige en veilig bewaakte stranden zijn perfect voor een actieve vakantie in Frankrijk met het gezin, net als de overdekte zwembaden wanneer het regent. En wanneer het tijd is voor een pauze zijn de talloze restaurants en plaatsen om te picknicken nooit ver weg.

Le Grand Defi family friendly outdoor activity vendee

BUITENACTIVITEITEN VOOR KINDEREN IN DE THEMA- EN AVONTURENPARKEN

De Vendée telt talrijke thema- en avonturenparken die een breed scala van vakantie-activiteiten in de open lucht voor kinderen en andere gezinsleden bieden. De Puy du Fou® is een buitengewoon themapark waar je je terug in de middeleeuwen waant. Ook in andere historische parken word je teruggevoerd in de tijd met middeleeuwse kastelen en vestingen waar kinderen zelfs ridders of prinsessen worden...

Als men spanning en sensatie zoekt, komen klein en groot volledig aan hun trekken in de water- of sportparken van de Vendée: O’Gliss Park, Atlantic wakepark, O’Fun Park of Le Grand Défi... de lijst is eindeloos.

ONTDEK DE OUTDOOR SITES VAN DE VENDÉE

Villa Cayola aux Sables d'Olonne

KINDVRIENDELIJKE CAMPINGS EN HOTELS

Waterfun en famille à La Tranche sur Mer

ACCOMODATIE VOOR GROTE GEZINNEN

Aire de jeux pour enfants à Notre Dame de Monts

DE BESTE PLAATSEN OM TE PICKNICKEN MET SPEELGELEGENHEID IN DE VENDEE

Plage de la Paracou en famille aux Sables d'Olonne

STRANDBEWAKING

Club de plage les Belugas à Saint Gilles Croix de Vie

STRANDCLUBS MET LUDIEKE ACTIVITEITEN EN KINDERSPELEN

Enfants faisant de l'optimistes

LES P’TITS SAILORS – LEER KNOPEN LEGGEN!

De Vendée is de beste vakantiebestemming voor gezinnen en biedt tal van mogelijkheden voor klein en groot om watersporten te beoefenen. Kinderen kunnen veilig leren zeilen, strandzeilen, windsurfen of varen op een catamaran. En wie zoekt naar de beste surfspots in Frankrijk komt volledig aan zijn trekken in de Vendée waar je ook surflessen kan volgen. Dankzij speciale zwemlessen voor kinderen en ouders kan men op ludieke wijze leren zwemmen. Een andere manier om plezier te beleven tijdens je vakantie! Tijd dus om op pad te gaan!

ONTDEK ALLE WATERSPORTACTIVITEITEN VAN DE VENDÉE

ACTIVITEITEN TIJDENS DE REGEN, VOOR HET GEVAL DAT!

Voor het onwaarschijnlijke geval dat het in de Vendée mocht regenen, is er geen reden voor paniek! Slecht weer kan in de Vendée je vakantie nooit verpesten. Tijdens deze zeldzame dagen biedt de Vendée tal van binnenactiviteiten, spelen en kindermusea om de kleintjes bezig te houden... dus zoek niet verder!

ONTDEK DE ALLE ACTIVITEITEN VOOR ALS HET REGENT