Intervalles nuageux22°
NL
menu burger
  1. Home
  2. Accommodatie & verblijf
  3. Hoe kun je naar de vendee komen

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou

Hoe kun je naar de vendee komen

Frankrijk heeft een uitgebreide wegen- en spoornetwerk. je kunt dus eenvoudig de trein pakken of met de auto naar Frankrijk komen. Dankzij het vliegveld van Nantes is de Vendée ook met het vliegtuig te bereiken.

Het reizen naar Frankrijk met de auto, motor, fiets, trein, bus of zelfs het vliegtuig is eenvoudig te doen. De Vendée ligt op slechts 3 uur van Parijs met de TGV en op 1 uur van het vliegveld van Nantes met de auto en is dus eenvoudig bereikbaar. Dankzij een uitgebreid weg- en spoornetwerk en een vliegveld, kun je zowel met de auto, de Franse treinen en TVG, het vliegtuig of de bus naar Frankrijk reizen en naar de Vendée komen. Wil je de Vendée met het gezin, vrienden, alleen of als stel verkennen? Je hebt de keuze uit tal van vervoersmiddelen om veilig en onbezorgd met de auto, trein, TGV, bus, boot of zelfs met de helikopter te reizen.

Frankrijk heeft het meest uitgebreide wegennetwerk van de EU met op het totaal 965.000 km snelwegen, nationale en departementale wegen. Dankzij deze infrastructuur zijn alle bestemmingen in Frankrijk eenvoudig te bereiken voor reizigers. De Vendée is hier geen uitzondering op.

Het openbaar vervoer en het vervoer via Franse treinen en hogesnelheidstreinen tussen de regio’s bieden ook tal van mogelijkheden, maar over de weg ben je vrijer om te gaan en te staan waar je wilt en heb je de keuze uit bijvoorbeeld de Franse tolwegen of alternatieve routes door Frankrijk.  Of je nu met je eigen auto, een huurauto, je motor of zelfs je fiets komt... Onze streek verwelkomt je voor prachtige ontdekkingstochten.

 

 

 

KOM met de motor, de fiets of met de auto naar Frankrijk EN ONTDEK DE VendéE

Frankrijk beschikt over een uitstekend en uitgebreid wegennetwerk en de Vendée is dus eenvoudig met de auto, de motor of zelfs de fiets te bereiken. De goed onderhouden en bewegwijzerde Franse snelwegen, overige wegen en alternatieve routes staan garant voor een aangename reis. 

Meer info

Stap op het vliegtuig naar de Vendée

Met de KLM kun je vanuit Schiphol direct vliegen naar Nantes. Vervolgens kun je een auto huren op het vliegveld van Nantes Alle bestemmingen in de Vendée zijn vervolgens binnen zo’n anderhalf uur rijden te bereiken. Je kunt ook gebruikmaken van de diverse pendelbussen.

Meer info

Met de trein naar Frankrijk reizen – welke opties voor de Vendée?  

Het kan interessant zijn om met de trein naar Frankrijk en de Vendée te reizen: de streek heeft meerdere TGV stations voor een verbinding met Parijs en overige bestemmingen. Overige badplaatsen en steden zijn te bereiken met de lokale Franse treinen.….

Meer info

 

Hoe kun je het beste reizen zonder auto?

Je hebt een keur aan opties om de auto te laten staan in de Vendée; regionale TER treinen en bussen, lokale pendeldiensten.... Zonder uiteraard het uitgebreide fietsroutenetwerk van de Vendée te vergeten

Meer info