Ciel nuageux avec pluies faibles16°
NL
menu burger

Boek nu

  • Accommodatie
  • Puy du fou

Contact

Ben je op zoek naar informatie om je verblijf in de Vendée te organiseren of wil je tips over excursies en uitjes? Neem gerust contact met ons op! Het team van En Vendée, het officiële Franse toeristenbureau van de streek, beantwoordt je vragen in het Engels en biedt je adviezen en tips voor een geslaagde vakantie in de Vendée, de beste vakantiebestemming!

Vul het onderstaande formulier in. Je vraag wordt zo spoedig mogelijk gelezen en behandeld.

* Verplichte velden

De via dit formulier verzonden gegevens zijn bestemd voor Vendée Expansion-SEM. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van je informatie-aanvraag en om je de gewenste documentatie toe te sturen. Als je gebruikmaakt van het recht op bezwaar vóór het verzenden van deze gegevens, kunnen wij je aanvraag niet verwerken. Wij kunnen genoodzaakt zijn je persoonsgegevens door te geven aan externe dienstverleners in het kader van sommige verleende diensten. Deze dienstverleners zijn contractueel verplicht je gegevens te beschermen en geheim te houden en verbinden zich ertoe de hiertoe benodigde technische en organisatorische maatregelen te treffen. Wij garanderen je dat je gegevens in geen geval overgedragen worden aan handelspartners..

Overeenkomstig de verordening (EU) nr. 2016/679, ofwel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), informeren wij je dat je gebruik kunt maken van het recht op inzage, rectificatie, bezwaar, verwijdering, dataportabiliteit, beperkte verwerking en bepaling van post-mortem richtlijnen voor gebruik van je persoonsgegevens. Je kunt aanspraak maken op deze rechten door contact op te nemen met Direction Solutions Numériques et Qualité de Vendée Expansion-SEM - 33 rue de l'Atlantique - CS 80206 - 85005 LA ROCHE SUR YON Cedex FRANKRIJK - solutions-numeriques@vendee-expansion.fr. Je hebt recht op het indienen van een klacht bij een controle-instantie.

Je vindt meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens en de hieraan verbonden rechten via de volgende link : Privacy policy.

Pôle Tourisme

33 rue de l'Atlantique
85000 LA ROCHE SUR YON

02 51 47 88 20

info@en-vendee.com

OPENINGSTIJDEN

> Maandag
9u - 12u30 / 13u30 - 18u00
> Dinsdag tot Donderdag
9u - 12u30 / 14u - 18u
> Vrijdag
9u - 12u30 / 14u - 17u30

Bekijk op de kaart